Gå til indhold
Søg

Spielend Deutsch lernen

Står du og mangler inspiration til at variere din tyskundervisning? En idé til en lidt anderledes måde at gå til dagens tekst, eller en leg, der træner en bestemt tematik?

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 11. januar 2022
Kl. 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

30/06/2021

Pris

995,00 kr.
Gratis under abonnement

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Fremmedsprog læres bedst gennem træning og gentagelser og især gennem lyst til at udvikle sit sprog. Her spiller lege, udfordringer, sange, konkurrencer, spil og andre legende tilgange en stor rolle. På kurset ser vi på mange forskellige typer af øvelser, der understøtter og udvider den daglige undervisning.
På dette kursus bliver du også inspireret af kursusinstruktørens mange konkrete ideer – ideer som du kan bruge til morgendagens undervisning og mange lektioner fremover. Medbring bærbar pc og din egen yndlingsøvelse fra din tyskundervisning.
Kurset veksler mellem oplæg og aktiv workshop.

Mål
At give tysklærere i 6.-9. klasse inspiration til en udvidelse og understøttelse af den daglige tyskundervisning gennem elevaktiverende arbejdsformer.

Målgruppe
Lærere, der underviser i tysk i 6.-9. klasse.

Underviser
Mathilde Nygaard Beck, lærer

Kursusnummer
129407

Obs!
Medbring egen computer + 1 egen yndlingsøvelse

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

CFU Bornholm afholder sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne og håndsprit.

For at få adgang til Campus Bornholm og dermed til CFU’s kurser skal man have en negativ COVID-19 test, der er under 72 timer gammel. Det gælder også, selv om man er vaccineret. Testen tjekkes ved adgang til kursuslokalet og ved stikprøver.

Det er muligt at få lavet en hurtigtest på Campus Bornholm mellem 7-18. Alle skal bære mundbind eller visir på gang- og fællesarealer.
Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00