Gå til indhold
Søg

Slip fantasien løs, og fang eleverne med undersøgende matematik

Matematikopgaver skal opleves sammen med andre! Kodelåse, balloner, elastikker, fjernstyrede biler og NERF-guns lyder som en blanding af en Olsenbanden-film og et legeland, men tag ikke fejl: Matematikken er i fokus, og de matematiske kompetencer sættes i spil! Omdrejningspunktet er elevernes nysgerrighed, hvilket sætter dem i centrum for egen læring.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 2. december 2021
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

04/11/2021

Pris

1.050 kr. inkl. forplejning

Kursusbeskrivelse

Matematikopgaver skal opleves sammen med andre! Kodelåse, balloner, elastikker, fjernstyrede biler og NERF-guns lyder som en blanding af en Olsenbanden-film og legeland, men tag ikke fejl: Matematikken er i fokus, og de matematiske kompetencer sættes i spil!

På dette kursus får du konkrete idéer til aktiviteter og projekter, hvor den matematiske nysgerrighed hos eleverne vækkes. Arbejdsformen lægger op til, at du kan slippe bøger og portaler, have elevernes nysgerrighed som omdrejningspunkt og dermed sætte eleverne i centrum for egen læring – samtidig med at du holder fast i fagligheden.

Vi arbejder med, hvordan fysiske materialer, såsom spil, legetøj, kreative materialer m.m. kan danne rammen for faglige opgaver, værksteder og projekter, og du vil få mulighed for at udvikle forløb, hvor de matematiske kompetencer kommer i spil.

Mål:
Du bliver skarpere på:

  • at omsætte faglige mål til konkrete aktiviteter, opgaver, spil, projekter m.m.
  • at tilrettelægge konkrete aktiviteter, opgaver, spil og projekter, der indeholder faglige mål.

Målgruppe
Matematiklærere på mellemtrinnet og i udskolingen

Underviser
Jesper Albinus, lærer

Kursusnummer
CFU219041

Kirsten Søs Spahn

Pædagogisk Konsulent

+45 41 89 74 38

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00