Gå til indhold
Søg

Skriftligt arbejde i tysk – Er du træt af at sidde og rette Google Translate?

Har du lyst til at se nærmere på arbejdet med elevens styrker og svagheder i skriftligt arbejde i tysk? Er du i tvivl, om eleven bruger din feedback? Vil du arbejde videre med en konstruktiv elev-til-elev-feedback?

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 15. april 2021
Kl. 08.30 - 11.30

Tilmeldingsfrist

En uge inden kursets afholdelse

Pris

895,00 kr.
Gratis under abonnement

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Er du tit frustreret over at bruge tid på at rette skriftlige afleveringer, som ikke viser noget om elevens styrker og svagheder og ej heller fremmer elevens læring?
Bruger du nogle gange mere tid på at mistro brug af google translate end på at rette selve opgaven?
Vi ser på typer af skriftligt arbejde i hverdagen og på afleveringer, som lægger vægt på, at eleven tilegner sig en viden om fremmedsprogets opbygning og opøver sprog og terminologi om grammatiske emner.
Andre øvelser tager afsæt i at udvikle ordforråd, så eleven aktivt får trænet/automatiseret grammatiske strukturer og vendinger.

Workshoppen veksler mellem oplæg og praksiseksempler, hvor du som kursusdeltager medvirker aktivt. Du vil gå hjem med en taske fyldt med øvelser og ideer, som du kan bruge næste dag og mange moduler frem.
OBS! Medbring computer.

Mål
At deltagerne får indblik i, hvordan eleverne tilegner sig fremmedsproget, får ideer til udvikling af forråd samt bliver bekendt med rettestrategier og feedbackmuligheder.

Målgruppe
Tysklærere i 7.-10. klasse.

Underviser
Mathilde Nygaard Beck,
cand.mag. i tysk og lærebogsforfatter

Kursusnummer
119410

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU Bornholm sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne og håndsprit.

Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås. Reglen om ti personer gælder ikke i forbindelse med undervisning, men alle skal bære mundbind på gang- og fællesarealer. Pt. er det et krav, at der anvendes mundbind, hvis vi ikke kan overholde afstandskrav på 1 m, hvilket vi bestræber os på så vidt muligt.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00