Gå til indhold
Søg

Skriftlig fremstilling og vurderingskriterier i tysk og fransk

Elevernes skriftlige fremstilling i tysk og fransk bliver vurderet efter nye kriterier. Vi ser på vurderingskriterierne og på, hvordan de kan tolkes og oversættes til elevsprog, og vi diskuterer deres betydning for den feedback, vi giver eleverne i den daglige undervisning. Vi dykker ned i vurderingsmodellens forskellige elementer og diskuterer alt fra de formelle krav til kommunikation og det fiktive kulturmøde.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 1. september 2022
Kl. 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

15/08/2022

Pris

950 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

OBS! Tilmeldingsfristen er flyttet til 15/8.

De nyeste prøvevejledninger er identiske for fagene tysk og fransk. Pointen har været at gøre dem overskuelige og tidssvarende. I forhold til skriftlig fremstilling er der kommet nye vurderingskriterier, som tager afsæt i en vurderingsmodel.  

På dette eftermiddagskursus konkretiserer vi vurderingsmodellen og dens forskellige elementer. Vi vil sammen diskutere og eksemplificere, hvad der menes med formelle krav, kommunikation og det fiktive kulturmøde. Vi ser på prøveoplæg, og hvordan de giver eleverne mulighed for at leve op til vurderingskriterierne. Endelig drøfter vi betydningen af kriterierne for den feedback, vi giver eleverne på deres skriftlige produktion i den daglige undervisning. 

Mål
Du får: 

  • indsigt i vurderingsmodellen, der danner grundlag for vurderingskriterierne. 
  • inspiration til, hvordan du giver feedback til eleverne med afsæt i vurderingskriterierne. 

Målgruppe
Tysk- og fransklærere i udskolingen

Undervisere
Katrine Malte Hviid, tysklærer og formand for opgavekommissionen i tysk, og Danièle Eychenne, pæd. kons. på CFU og formand for opgavekommissionen i fransk

Kursusnummer
CFU229056

Daniele Edith Eychenne

Pædagogisk Konsulent

+45 41 89 74 31

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00