Gå til indhold
Søg

Samarbejd med verden – og udvid elevernes horisont

Hjælp dine elever til at udvide deres horisont og forstå andre kulturer. eTwinning er en nem og gratis måde at skabe internationale kontakter og få verden ind i klasseværelset på. Onlineplatformen giver mulighed for autentisk kommunikation mellem dine elever og elever fra Europa og andre steder i verden, fx Martinique og Azerbaijan. Alle fag er repræsenteret - på verdensplan deltager mere end 800.000 lærere!

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 5. oktober 2021
kl. 12.30 - 16.00 og
Tirsdag d. 2. november 2021
kl. 13.00-16.00

Tilmeldingsfrist

07/09/2021

Pris

1.100 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Hjælp dine elever til at udvide deres horisont og forstå andre kulturer med eTwinning – en nem og gratis måde at skabe internationale kontakter på og få verden ind i klasseværelset.

Den internationale dimension er nu skrevet ind i Fælles Mål for de fleste fag. I dansk, engelsk, tysk og fransk præger det kommunikative sprogsyn undervisningen, i naturfag skal eleverne opnå tillid til deres handlemuligheder lokalt og globalt, og i alle fag skal der desuden arbejdes med FN’s verdensmål og globalt medborgerskab.

eTwinning giver dig mulighed for at lykkes med dette i dit almindelige skema, samtidig med at dine elever oplever autentiske kommunikationssituationer og derfor større motivation.

På kurset introduceres du til eTwinning, får hjælp til at lave en god profil og finder samarbejdspartnere. Du lærer at starte et projekt med andre danske eller udenlandske lærere og hører om mulighederne for at søge EU-tilskud til fysiske rejser gennem ERASMUS+ programmet.

Kurset veksler mellem oplæg, hands-on øvelser og erfaringsudvekskling mellem deltagerne. Efter første eftermiddag går du hjem og gør dig dine egne erfaringer, som vi tager op på kursets anden gang. Du skal medbringe egen pc (ikke iPad).

Mål

  • Du får kendskab til eTwinning og ERASMUS+
  • Du præsenteres for muligheder for at selv at starte samarbejdsprojekter
  • Du inviteres med i et internationalt begynderprojekt

Målgruppe
Lærere i 4.-9. klasse

Underviser
Charlotte Rørbøl, lærer og eTwinning-ambassadør

Kursusnummer
CFU219026

 

Helle Rodenberg

Engelsk og den internationale dimension

+45 41 89 73 81

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00