Gå til indhold
Søg

Prøven i idræt – hvordan?

Er det første gang, du skal føre elever op til prøven i idræt, eller har du allerede haft din debut, men vil gerne blive klogere på prøven? Bliv introduceret til prøven trin for trin, få del i de mange erfaringer, som undervisere og censorer har samlet i prøvens levetid, og få gode råd og fif til din praksis. Kort sagt: Bliv klædt på til at føre dine elever op til prøve, uden at der opstår tvivl eller fejl.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 2. september 2021
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

05/08/2021

Pris

1.100 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

På kurset bliver du introduceret til prøven trin for trin og får gode råd og fif til din praksis. Prøven blev indført for at styrke idrætsfagets indhold – fra at være aktivitetsbåret til at blive et fag med mere fokus på læring, pædagogik og didaktiske overvejelser. Det kan være en udfordring, hvis du gang på gang skal ’opfinde den dybe tallerken’, derfor vil du på dette kursus blive præsenteret for idéer og konkrete eksempler fra indholdsområderne, som du kan overføre direkte til din daglige praksis. Du bliver selvfølgelig også klædt på til at føre dine elever til prøve, uden at der opstår tvivl eller fejl.

Foruden en teoretisk gennemgang af prøven vil vi også berøre nogle af de svære temaer og arbejdet med indholdsområderne, som i sidste ende skal hænge sammen på fornuftig vis. Du skal derfor forvente at være moderat fysisk aktiv på selve kursusdagen, så vælg passende beklædning (evt. skiftetøj).

Mål:

  • Du får redskaber til at planlægge din praksis med henblik på at forberede dine elever til prøven.
  • Du får kendskab til prøvens indhold og idéer til, hvordan du konkret indtænker indholdet i din daglige praksis.

Bemærk, at kurset henvender sig til undervisere og pædagoger i udskolingen.

Husk praktisk tøj, som du kan røre dig i.


Målgruppe
Idrætslærere og pædagoger i 7.-9. klasse

Underviser
Rikke Christine Stobbe, lærer og konsulent

Kursusnummer
CFU219067

Kirsten Søs Spahn

Pædagogisk Konsulent

+45 41 89 74 38

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00