Gå til indhold
Søg

PLC-dagen 2022

På den årlige PLC-konference stilles skarpt på PLC's centrale rolle i skoleudviklingen.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 7. april 2022
Kl. 08.30 - 15.30

Tilmeldingsfrist

10/03/2022

Pris

1.300 kr.

Tilmeld dig

På den årlige PLC-konference stilles skarpt på PLC’s centrale rolle i skoleudviklingen. Dagen byder på indspark, der både kan inspirere og provokere, samt på muligheder for at drøfte centrale tematikker – og få noget konkret mellem hænderne. For at sikre et så aktuelt program som muligt udsendes og offentliggøres program og pris først i starten af 2022.

NB: Prisen er vejledende. Endelig pris fastsættes når programmet offentliggøres!

Kursusnummer
CFU129020

Lonnie Sørensen

Pædagogisk Konsulent

+45 41 89 71 57

Coronainformation

Coronainformation

9. april 2021
Københavns professionshøjskole er delvist genåbnet, og CFU gennemfører i begrænset omfang kurser med fysisk fremmøde. Derudover afvikler vi fortsat også kurser og arrangementer i digitalt format.

På Københavns Professionshøjskole efterlever vi myndighedernes afstandskrav på 2 meter i kursuslokalerne. Vi skal alle bære mundbind/visir, når vi bevæger os rundt i kursuslokalet samt på fællesarealer. Du kan få udleveret mundbind i kursuslokalet, men du skal selv sørge for mundbind, når du opholder dig uden for kursuslokalet. Der er håndsprit tilgængelig på fællesarealer og i kursuslokaler og du finder skiltning om adfærdsregler på fællesarealerne. Al forplejning leveres i kursuslokalerne, og rengøring i KP foregår efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Du skal kunne fremvise en negativ Coronatest, som er max 72 timer gammel, før du kan komme ind på Københavns Professionshøjskole. Vi gør opmærksom på, at professionshøjskolen er forpligtet til at foretage stikprøvekontroller af dokumentation (elektronisk eller på papir) ved indgangen til skolen.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00