Gå til indhold
Søg

Nye idéer til GeoGebra (online)

Har du brug for input til din undervisning i GeoGebra, så er denne fleksible løsning måske noget for dig. På kurset arbejder vi bl.a. med 3D, CAS og statistik, og du får konkrete eksempler på, hvordan du kan arbejde med elevernes kompetencer og matematiske forståelse. Kurset er online og foregår i en vekselvirkning mellem videooplæg, gruppesamtaler/-øvelser og fælles diskussion af de enkelte stofområder.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 11. oktober 2021
Kl. 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

13/09/2021

Pris

650 kr.

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Har du brug for input til din undervisning i GeoGebra, så er denne fleksible løsning måske noget for dig?

Vi vil lægge vægt på GeoGebras muligheder for at arbejde undersøgende og eksperimenterende i et online format, og ud fra konkrete eksempler vil vi gå i dybden med, hvordan du med GeoGebra kan arbejde med elevernes kompetencer og matematiske forståelse.

Vi vil udarbejde forskellige dynamiske modeller, som kan være med til at skabe en større forståelse fx for de geometriske sammenhænge mellem plan- og rumgeometri. Endvidere vil vi se på, hvordan GeoGebras CAS-program fungerer i praksis, og gennemgå de potentialer og muligheder, der ligger i at arbejde med CAS i matematikundervisningen.

Vi vil arbejde med:

  • Undersøgelser i GeoGebra
  • CAS
  • Regneark
  • 3D grafik/modeller
  • Online muligheder med GeoGebra

Kurset er online og foregår i en vekselvirkning mellem videooplæg, gruppesamtaler/-øvelser og fælles diskussion af de enkelte stofområder.

Målgruppe
Matematiklærere, der er fortrolige med GeoGebra

Underviser
Jonas Juul Hansen, pæd. konsulent, CFU

Kursusnummer
CFU219036

Jonas Juul Hansen

Matematik

+45 41 89 72 06

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00