Gå til indhold
Søg

Nest-pædagogik i praksis

Nest-programmet er et skoleudviklingsprogram med fokus på inkluderende fællesskaber for børn med og uden særlige behov. Nest-pædagogik inspirer til design af hverdagspraksis, der kommer alle børn til gode.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 25. februar 2021
Kl. 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

En uge inden kursets afholdelse

Pris

895,00 kr.

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Vi undersøger Nest i praksis. Kort oplæg om Nest som afsæt for formidling af praksiserfaringer fra 5 års arbejde med Nest pædagogik i og uden for Aarhus Kommune. Baggrundlitteratur: Nest i Danmark og Nest metoder (Dafolo).

Mål
Viden om og inspiration til at arbejde med Nest pædagogik tilpasset en lokal kontekst.

Målgruppe
Lærere, pædagoger, skoleledelse, PPR.

Underviser
Stine Clasen, udviklingskonsulent

Kursusnummer
119406

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU Bornholm sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne og håndsprit.

Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås. Reglen om ti personer gælder ikke i forbindelse med undervisning, men alle skal bære mundbind på gang- og fællesarealer. Pt. er det et krav, at der anvendes mundbind, hvis vi ikke kan overholde afstandskrav på 1 m, hvilket vi bestræber os på så vidt muligt.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00