Gå til indhold
Søg

Musik som valgfag – inspiration og overblik

Synes du, at valgfaget musik er spændende, men også en udfordring? Og har du brug for inspiration til undervisningen og overblik over de faglige krav til faget? På dette kursus bliver du præsenteret for masser af godt indhold – lige til at gå til, og du får bud på, hvordan du kan planlægge en undervisning fuld af spilleglæde og kreativitet. Du bliver også ført godt ind i forberedelse og afvikling af prøven.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 29. september 2021
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

01/09/2021

Pris

1.200 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Synes du, at valgfaget musik er spændende, men også en udfordring? Og har du brug inspiration til undervisningen og overblik over de faglige krav til faget.

På kurset arbejder vi med forskellige musiske aktiviteter, som kan motivere dine elever og gøre dem klar til at gå til prøve. Vi kommer rundt om hele faget med særligt fokus på den udøvende og den skabende del.

Du får præsenteret masser af godt indhold – lige til at gå til – og får bud på, hvordan du kan planlægge en undervisning fuld af spilleglæde og kreativitet. Derudover bliver du ført godt ind i forberedelse og afvikling af prøven.

Kurset afholdes af sangskriver og komponist Bjarne List Nissen, som har 14 års erfaring som musiklærer. Han er en erfaren kursusinstruktør og var lærerrepræsentant i forbindelse med udarbejdelsen af Fælles Mål i musikfaget.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i valgfaget musik

Underviser
Bjarne List Nissen, komponist, sangskriver, korleder, forfatter og musiklærer

Kursusnummer
CFU219005

Annette Bøgh Holtov

Adm. medarbejder

+45 41 89 74 11

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00