Mad i det fri – bålteknikker, mad fra naturen og bålmad i praksis
Kurset giver dig inspiration til at bruge mad i det fri med børn, både pædagogisk og fagligt.
OBS: Arrangementet har været afholdt.
Praktisk information
Dato
Onsdag d. 22. september 2021Kl. 12.00 - 16.00
Sted
Tilmeldingsfrist
30/06/2021
Pris
795,00 kr.
Gratis under abonnement
Kursusbeskrivelse
Vi introducerer og afprøver forskellige bålteknikker, udforsker naturens spisekammer og tilbereder forskellige retter over bål – både med ingredienser fra naturen og fra supermarkedet. Vi sætter fokus på de mange didaktiske muligheder, der ligger i aktiviteter med mad i det fri.
Mål
At deltagerne får inspiration til og færdigheder i at lave mad i det fri som pædagogisk og fagligt relevant aktivitet.
Målgruppe
Lærere og pædagogisk personale, der arbejder med børn i alderen 5-12 år (større børnehavebørn til 5. klasse).
Underviser
Anja Vilsholm, biolog, naturvejleder og underviser på Pædagoguddannelsen Bornholm
Kursusnummer
219422
OBS!
Foregår på Lejrpladsen ved Udkæret, Almindingen.
Vi mødes ved P-pladsen:
Kør efter Springbakkevejen 9, Aakirkeby
Corona information
KP’s campusser er helt åbne for fysisk undervisning, eksamener og gruppearbejde. Der er ikke bestemte krav til at komme ind på campus, men vi skal stadig passe på hinanden.
Vi kan stadig forebygge smitte ved at overholde Sundhedsstyrelsens råd:
- Vi bliver hjemme, hvis vi er syge
- Vi holder afstand til hinanden
- Vi vasker hænder eller bruger håndsprit ofte
Bemærk, at der er tale om anbefalinger baseret på Sundhedsstyrelsens generelle råd.