Gå til indhold
Søg

Mad i det fri – bålteknikker, mad fra naturen og bålmad i praksis

Kurset giver dig inspiration til at bruge mad i det fri med børn, både pædagogisk og fagligt.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 22. september 2021
Kl. 12.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

30/06/2021

Pris

795,00 kr.
Gratis under abonnement

Kursusbeskrivelse

Vi introducerer og afprøver forskellige bålteknikker, udforsker naturens spisekammer og tilbereder forskellige retter over bål – både med ingredienser fra naturen og fra supermarkedet. Vi sætter fokus på de mange didaktiske muligheder, der ligger i aktiviteter med mad i det fri.

Mål
At deltagerne får inspiration til og færdigheder i at lave mad i det fri som pædagogisk og fagligt relevant aktivitet.

Målgruppe
Lærere og pædagogisk personale, der arbejder med børn i alderen 5-12 år (større børnehavebørn til 5. klasse).

Underviser
Anja Vilsholm, biolog, naturvejleder og underviser på Pædagoguddannelsen Bornholm

Kursusnummer
219422

OBS!
Foregår på Lejrpladsen ved Udkæret, Almindingen.
Vi mødes ved P-pladsen:
Kør efter Springbakkevejen 9, Aakirkeby

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

KP’s campusser er helt åbne for fysisk undervisning, eksamener og gruppearbejde. Der er ikke bestemte krav til at komme ind på campus, men vi skal stadig passe på hinanden.

Vi kan stadig forebygge smitte ved at overholde Sundhedsstyrelsens råd:

  • Vi bliver hjemme, hvis vi er syge
  • Vi holder afstand til hinanden
  • Vi vasker hænder eller bruger håndsprit ofte

Bemærk, at der er tale om anbefalinger baseret på Sundhedsstyrelsens generelle råd. 

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00