Gå til indhold
Søg

Le Tour De France

Det bliver stort! Le Tour de France kommer til Danmark i 2022. Hvad er mere oplagt end at inddrage dette kulturfænomen i din franskundervisning? Du kan arbejde med ’touren’ på utrolig mange måder. Vi afprøver forskellige materialer, som du får mulighed for at tilpasse til din undervisning.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 26. januar 2022
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

16/12/2021

Pris

1.000 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Le Tour de France kommer til Danmark i 2022. Le grand départ finder sted i København, og det bliver stort! Det er helt oplagt at inddrage dette kultur- og samfundsfænomen i din franskundervisning, og det kan du gøre på utrolig mange forskellige måder.

På kurset sætter vi rammen for en undervisning, hvor eleverne får forståelse for og formidler deres viden om Tour de France. Du kan fx tilrettelægge en undervisning, hvor eleverne præsenterer Les stars du Tour de France, får øje på franske kulturprodukter via La caravane eller opdager Les grandes mythes et attractions du Tour de France. Vi ser også på, hvordan du kan organisere en storyline.

Elevernes receptive og produktive kompetencer kommer i spil via arbejde med analoge og digitale materialer og tekster samt multimodale produktioner. Vi arbejder med fotos, film, dokumentar, tekster, spil m.m.

Mål
Du får indblik i undervisningsmaterialer til temaet Tour de France samt udvælger og tilpasser dem til din elevgruppe og de faglige mål, der er fokus på.

Målgruppe
Fransklærere

Underviser
Fabienne Borresen, fransklærer, lærerbogsforfatter

Kursusnummer
CFU129000

Daniele Edith Eychenne

Pædagogisk Konsulent

+45 41 89 74 31

Coronainformation

5. januar  2022

Myndighederne har besluttet at indføre krav om coronapas på de videregående uddannelser fra den 29. november 2021. Det sker for at begrænse smittespredningen og i lyset af, at COVID-19 igen kategoriseres som en samfundskritisk sygdom.

Det betyder, at alle skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at kunne møde fysisk op på KP’s campusser. Kravet gælder dog ikke personer der kan dokumentere, at de er undtaget fra COVID-19-test. Er du undtaget fra COVID-19-test, skal du kunne fremvise dokumentation udstedt af dit lokale borgerservicecenter.

På KP vil vi gennemføre stikprøvekontroller, så du skal kunne vise dit coronapas, når du kommer, og når du er i bygningen.

Kursister, besøgende og ansatte skal bære mundbind eller visir, når man befinder sig indendørs. Kravet gælder ved færden på fællesarealer, men ikke i forbindelse med undervisning.

Vi kan stadig forebygge smitte ved at overholde Sundhedsstyrelsens råd:

  • Vi bliver hjemme, hvis vi er syge
  • Vi holder afstand til hinanden
  • Vi vasker hænder eller bruger håndsprit ofte
  • Vi spritter af når vi har brugt fællesområder, fx bordet i kantinen, tastaturet på bibliotekets PC
  • Vi lufter ud i pauser og efter undervisning eller møder i de lokaler, hvor det er muligt. I øvrige lokaler klarer klimaanlægget opgaven.

Bemærk, at der er tale om anbefalinger baseret på Sundhedsstyrelsens generelle råd. 

Alle KP’s campusser bliver gjort rent efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00