Gå til indhold
Søg

Kreative animationer, spil og programmer med Scratch

Vil du gerne lave kreative animationer, spil og programmer med dine elever? Så er det visuelle programmeringssprog Scratch en oplagt mulighed. Scratch rummer en række spændende funktioner, og i samspil med micro:bitten og andre eksterne tilslutninger kan du og dine elever arbejde med sjove, varierede og spændende projekter. Du får her en introduktion og arbejder med praksisrelevante projekter.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 28. november 2022
Mandag d. 12. december 2022
Mandag d. 6. februar 2022
- alle dage kl. 13.00-16.00

Tilmeldingsfrist

31/10/2022

Pris

2.250 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Scratch er et visuelt programmeringssprog, udviklet på MIT, der giver børn mulighed for at lave kreative animationer, spil og programmer. Scratch rummer en række spændende funktioner, og i samspil med micro:bitten og andre eksterne tilslutninger kan man arbejde med sjove, varierede og spændende projekter. 

Kurset giver en grundlæggende introduktion til Scratch og micro:bit, og vi vil arbejde med praksisrelevante projekter, undersøge teknologierne og udvikle prototyper. Derudover vil du få inspiration til, hvordan du kan arbejde undersøgende og eksperimenterende med teknologierne – sammen med dine elever i skolen. Mellem de tre workshops opfordres du til at afprøve micro:bit og Scratch i din egen undervisning. 

Kursusforløbet er ikke rettet mod et specifikt fag, men har i høj grad fokus på tværfaglighed og teknologiforståelse og er målrettet alle trin i grundskolen. 

Målgruppe
Lærere, pædagoger og vejledere

Undervisere
Martin Exner og Mads Brink Müller, pædagogiske konsulenter på CFU

Kursusnummer
CFU229050

Martin Exner

Pædagogisk Konsulent

+45 41 89 72 82

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00