Gå til indhold
Søg

Kommunikation og coaching – værktøjer til trivsel og arbejdsglæde

Ønsker du at blive bedre til at kommunikere og dermed opleve mærkbare forbedringer i dine relationer? På kurset gennemgår vi bl.a. typiske faldgruber, forebyggelse af misforståelser, coachingmetoder, aktiv lytning og feedback, og du bliver med konkrete, gennemprøvede kommunikationsværktøjer i stand til at tilrettelægge og gennemføre aktiviteter både personligt og i arbejdssammenhænge.

Praktisk information

Dato

23. august 2022 kl. 9-14
24. august 2022 kl. 9-14
29. september 2022 kl. 10-12 (online)

Tilmeldingsfrist

20/06/2022

Pris

3.900 kr. inkl. forplejning

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Ønsker du at blive bedre til at formidle klare og konkrete budskaber, at blive mere bevidst om din kommunikationsstil eller at lære at sige mere/mindre i forskellige sammenhænge? På dette kursus kan du lære af den nyeste forskning inden for kommunikation og opleve mærkbare forbedringer i din kommunikation og dine relationer.

Du lærer bl.a.:

  • at sikre dig, at du kommunikerer optimalt i en given situation – herunder typiske faldgruber og opmærksomhedspunkter
  • at bruge coachingmetoder, som fremmer god kommunikation
  • at kommunikere med mennesker, der er forskellige fra dig – herunder at forebygge misforståelser allerede i starten af en samtale, så forskellighederne bliver brugt som et aktiv i stedet for det modsatte
  • at bruge aktiv lytning og feedback

Kurset er bygget op om øvelser, test og refleksioner, der sikrer, at dit udbytte kan bruges med det samme, når du kommer hjem. Al teori vil blive knyttet til konkret arbejde, så der opstår en vekselvirkning mellem teori, øvelser og opsamling.

Kurset løber over to dage (9-14), så du har mulighed for at afprøve værktøjerne i dit team mellem kursusdagene. Ca. en måned senere afholdes et opfølgende webmøde af 2 timers varighed.

Mål
Du får konkrete, gennemprøvede kommunikationsværktøjer, der forbedrer din kommunikation. Du bliver i stand til at tilrettelægge og gennemføre aktiviteter både personligt og i arbejdssammenhæng.

Underviser
Inga Coello arbejder med både danske og udenlandske organisationer med at forbedre kommunikation og skabe større trivsel og glæde på arbejdet. Inga er master i positiv psykologi, cand.pæd. i dansk sprog og formidling, kandidat i anvendt psykologi samt certificeret coach og teamcoach.

CFU 229005

Aase Wodstrup Jensen

Leder af CFU, Læringsteknologi

+45 41 89 73 84

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00