Gå til indhold
Søg

Hvad gør jeg med skriftlig fremstilling i udskolingen?

Oplever du som lærer, at eleverne har svært ved at skrive længere tekster? At de ikke har så meget på hjerte og mest skriver for at opfylde lærerens krav? Tænker du, at eleverne er blevet ordfattige? Vil du gerne give eleverne hjælp til at blive engagerede skribenter, der ovenikøbet kan lege med sproget?

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 8. september 2021
Kl. 12.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

30/06/2021

Pris

695,00 kr.
Gratis under abonnement

Kursusbeskrivelse

På dette kursus går teori og praksis hånd i hånd, og vi beskæft iger os med, hvordan man helt konkret får implementeret en undervisning, som understøtter elevernes skrift sproglige udvikling mest muligt. Med udgangspunkt i faghæft et for dansk og den nye prøvevejledning kigger vi på udvidelse af ordforråd, kommunikation, fremstillingsformer og udfærdigelse af opgaver – alt sammen med konkrete øvelser, du kan bruge umiddelbart eft er i din undervisning.

Mål
At deltagerne får viden om og konkrete værktøjer til understøttelse af elevernes skrift sproglige udvikling og dermed ruster dem bedst muligt til fp9 i skriftlig fremstilling og til deres fremtidige skrift lige arbejder.

Målgruppe
Lærere, der underviser i dansk i 6.-9. klasse.

Underviser
Maiken Adelsten, beskikket censor, pædagogisk konsulent i dansk.

Kursusnummer
219418

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

CFU Bornholm afholder sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne og håndsprit.

For at få adgang til Campus Bornholm og dermed til CFU’s kurser skal man have en negativ COVID-19 test, der er under 72 timer gammel. Det gælder også, selv om man er vaccineret. Testen tjekkes ved adgang til kursuslokalet og ved stikprøver.

Det er muligt at få lavet en hurtigtest på Campus Bornholm mellem 7-18. Alle skal bære mundbind eller visir på gang- og fællesarealer.
Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00