Gå til indhold
Søg

Guided Writing

Guided Writing giver struktur på din skriveundervisning i indskolingen. Bliv inspireret til, hvordan du kan differentiere undervisningen, og hvordan du samtidig kan bruge elevernes egne tekster til undervisning i fonologi og grammatik samt til andre sproglige aktiviteter.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 26. april 2021
Kl. 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

29/03/2021

Pris

650 kr.

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Kurset er flyttet fra 25/1-21 til 26/4-21

Guided Writing er en struktureret skriveundervisning i indskolingen, der tilgodeser alle elever i klassen uanset skriveniveau. Bliv inspireret til, hvordan du kan arbejde med undervisningsdifferentiering i din skriveundervisning og hvordan du kan anvende dine elevers egne tekster til undervisning i fonologi og grammatik samt til andre sproglige aktiviteter.

På kurset får du idéer til, hvordan du kan sætte skriveundervisningen i gang, og hvordan du kan give eleverne feedback på deres tekster.

Kurset vil være praksisnært, og du får mulighed for at afprøve forskellige elementer af metoden.

Mål
Du får kendskab til, hvad Guided Writing er, og hvordan du kan bruge metoden i din undervisning.
Du får kendskab til, hvordan du nemt kan undervisningsdifferentiere og sætte mål i din skriveundervisning.
Du får kendskab til, hvordan du kan undervise i fonologi, grammatik m.m. i dine elevers egne tekster og samtidig oparbejde en ordbank.
Du får konkrete opgaver med hjem, som du kan bruge i din undervisning.

Målgruppe
Dansklærere i indskolingen, børnehaveklasseledere og læsevejledere

Underviser
Pernille Terkelsen, dansklærer og læsevejleder på Slangerup Skole

Kursusnummer
CFU119028

Bemærk også kurset ‘Guided Reading’, som afholdes samme dag kl. 9-12.

Thomas Ais Christensen

Dansk

+45 41 89 74 28

Coronainformation

19. januar 2021
Al undervisning med fysisk fremmøde på videregående uddannelser omlægges til digitalt format – det gælder også for CFU. Vi håber at kunne afholde vores kurser som planlagt fra marts 2021.

Vi håber, dette igen bliver gældende fra 1. marts 2021
På Københavns Professionshøjskole afholder CFU sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne, håndsprit og mundbind, såfremt det er relevant. Rengøringen er intensiveret, så der rengøres kontaktpunkter to gange dagligt. Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås. Reglen om ti personer gælder ikke i forbindelse med undervisning, men alle skal bære mundbind på gang- og fællesarealer.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00