Gå til indhold
Søg

Grammatik im Kontekst lernen

Med afsæt i mottoet ”Aktive elever lærer mest” ser vi på grammatikarbejde i kontekst. Eleverne skal styrke deres formidlingsevne og sproglige korrekthed.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 15. april 2021
Kl. 12.30 - 16.00

Tilmeldingsfrist

En uge inden kursets afholdelse

Pris

895,00 kr.
Gratis under abonnement
(inkl. frokost ved samtidig deltagelse på kursus “Skriftligt arbejde i tysk” 14/1-2021)

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

På dette kursus vil vi have fokus på, hvordan vi i tyskundervisningen kan arbejde med “Sprogligt fokus” ud fra et kommunikativt sprogsyn.
Arbejdet med “Sprogligt fokus” skal have afsæt i de kontekster, hvor sproget optræder.
Sprogets form og rette indhold læres ved aktivt at bruge det i forskellige sammenhænge og opnå refleksion om sproget og sprog, der lykkes. I løbet af kurset vil du blive præsenteret for elevaktiverende øvelser, som tager udgangspunkt i kommunikationen i hverdagssituationer.
Opgaverne, der præsenteres, har også fokus på at styrke de sociale relationer i klassen gennem fx spil, leg, skæve og kreative opgaver.

Dette kursus veksler mellem oplæg og praksiseksempler, hvor du som kursusdeltager medvirker aktivt.
Du vil gå hjem med et væld af ideer til øvelser, som du kan bruge med det samme.

OBS! Medbring computer.

Mål
At deltagerne får redskaber til at styrke elevernes formidlingsevne og sproglige korrekthed i tyskundervisningen – både mundtligt og skriftligt.

Målgruppe
Tysklærere 7.-10. klasse.

Underviser
Mathilde Nygaard Beck, cand.mag. i tysk og lærebogsforfatter

Kursusnummer
119409

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU Bornholm sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne og håndsprit.

Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås. Reglen om ti personer gælder ikke i forbindelse med undervisning, men alle skal bære mundbind på gang- og fællesarealer. Pt. er det et krav, at der anvendes mundbind, hvis vi ikke kan overholde afstandskrav på 1 m, hvilket vi bestræber os på så vidt muligt.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00