Gå til indhold
Søg

GeoGebra niveau 3 – for øvede

Du er fortrolig med GeoGebra, men vil gerne kunne endnu mere. Vi vil lægge vægt på mulighederne for at arbejde undersøgende og eksperimenterende med GeoGebra, og du får konkrete eksempler på, hvordan du kan arbejde med elevernes kompetencer og matematiske forståelse. Kurset er blended og består af en fysisk og en online del med mulighed for at afprøve stoffet med eleverne mellem de to gange.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 20. september 2021
Kl. 13.00 - 16.00
Mandag d. 4. oktober 2021
kl. 14.00 - 16.00 - Online

Tilmeldingsfrist

23/08/2021

Pris

1.350 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

BEMÆRK kurset består af 2 kursusgange. Første gang er på Campus Carlsberg og anden gang er et online kursus, hvor der kan blive fulgt op på undervisningserfaringerne mellem de to kursusgange.

Du er fortrolig med GeoGebra, men vil gerne kunne endnu mere.
På dette kursus har vi fokus på GeoGebras muligheder for at arbejde undersøgende og eksperimenterende. Vi vil udarbejde forskellige dynamiske modeller, som kan være med til at skabe en større forståelse fx for de geometriske sammenhænge mellem plan- og rumgeometri, og ud fra konkrete eksempler vil vi gå i dybden med, hvordan du med GeoGebra kan arbejde med elevernes kompetencer og matematiske forståelse. Endvidere vil vi se på, hvordan GeoGebras CAS-program fungerer i praksis, og gennemgå de potentialer og muligheder, der ligger i at arbejde med CAS i matematikundervisningen.

Vi vil arbejde med:
• undersøgelser i GeoGebra
• CAS
• Regneark
• 3D grafik/modeller

  • GeoGebra online mulighederne

Arbejdsformen vil veksle mellem oplæg og deltagernes aktive arbejde i GeoGebra.

Mål:
Du får større indblik i, hvordan du kan bruge GeoGebra i undervisningen

Målgruppe
Matematiklærere, der er fortrolige med GeoGebra

Undervisere
Kirsten Søs Spahn og Jonas Juul Hansen, pæd. konsulenter, CFU

Kursusnummer
CFU219031

Jonas Juul Hansen

Matematik

+45 41 89 72 06

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00