Gå til indhold
Søg

Evaluering i hverdagen – paradokser, perspektiver og potentialer

Evaluering er en central del af undervisningen. Men det er samtidig et fænomen, som er omgærdet af mange forskellige aktører og rummer forskellige interesser. Endvidere har evalueringspraksisser stor betydning for den organisatoriske og strukturelle rammesætning af undervisningen.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 8. februar 2022
Kl. 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

30/06/2021

Pris

795,00 kr.
Gratis under abonnement.

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

På dette kursus kaster vi lys på, hvordan evaluering kan forstås i undervisningen gennem forskellige teorier og blik på evalueringens rammesætning i kraft af teknologier/værktøjer, interessenter, dagsordener og formål.
Derved tilbyder kurset konkrete perspektiver på og redskaber til at navigere mellem paradokser og potentialer i forhold til evaluering.
Kurset består af oplæg, diskussion og Q/A.

Mål
At lærere og undervisere opnår viden om forskellige perspektiver på evaluering i uddannelsesaktiviteter samt hvilke paradokser og potentialer, der kan være forbundet med evalueringspraksisser.

Målgruppe
Lærere og undervisere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Underviser
Christian Ydesen, professor MSO.

Kursusnummer
129402

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

CFU Bornholm afholder sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne og håndsprit.

For at få adgang til Campus Bornholm og dermed til CFU’s kurser skal man have en negativ COVID-19 test, der er under 72 timer gammel. Det gælder også, selv om man er vaccineret. Testen tjekkes ved adgang til kursuslokalet og ved stikprøver.

Det er muligt at få lavet en hurtigtest på Campus Bornholm mellem 7-18. Alle skal bære mundbind eller visir på gang- og fællesarealer.
Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00