Gå til indhold
Søg

Den robuste medarbejder

Ønsker du at blive bedre til at håndtere udfordringer og til at håndtere stress og konflikter? Har du brug for at kunne passe bedre på dig selv og blive en mere robust medarbejder? På dette kursus får du værktøjer, som du kan bruge i en travl hverdag, og som kan hjælpe dig med at forebygge stress, opbygge ro og øge din præstation.

Praktisk information

Dato

Tirsdag den 31. august 2021, kl. 09.00-14.00
Onsdag den 1. september 2021, kl. 09.00-14.00
Tirsdag den 28. september 2021, kl. 10.00-12.00

Tilmeldingsfrist

03/08/2021

Pris

3.900,00 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

I en travl hverdag er det nødvendigt at være mentalt robust og tro på, at man kan håndtere modgang uden at vælte omkuld.

Med udgangspunkt i hjerneforskning og positiv psykologi lærer du at styrke din mentale robusthed. Du får værktøjer, som du som rollemodel kan bruge i en travl hverdag, og som hjælper med at forebygge stress, opbygge ro og øge din præstation. Du får desuden en styrkerapport, som giver dig indblik i dine karakterstyrker, og viden om, hvordan du aktivt kan bruge dem til at øge din mentale robusthed. Herudover indgår emner som mindfulness, tankemønstre, overskud og at skelne mellem dit og andres ansvar, når det bliver svært.

Mål

  • Du får viden om mental robusthed
  • Du får værktøjer til at håndtere svære situationer og til at forebygge stress og konflikter i hverdagen

Kursusdage
Kurset løber over to dage (kl. 9-14), således at der er mulighed for at afprøve værktøjerne i eget team mellem kursusdagene. Ca. en måned senere afholdes et opfølgende webmøde af 2 timers varighed.

Målgruppe
Lærere og pædagoger

Underviser
Underviser er Inga Coello, som arbejder med vækst og forandringsprocesser hos mennesker individuelt og grupper med fokus på kommunikation og relation. Hendes mål er at formidle sin viden i et simpelt og brugbart sprog, således at den let kan bruges i virkelighedens verden. Inga Coello er Master i positiv psykologi, cand.pæd. og har et sidefag på kandidatniveau i anvendt psykologi. Desuden er hun certificeret ICF Coach, PCC.

Kursusnummer
CFU219052

Aase Wodstrup Jensen

Leder af CFU, Læringsteknologi

+45 41 89 73 84

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00