Gå til indhold
Søg

Dansk som andetsprog

Føler du dig usikker på, hvordan du giver dine elever med dansk som andetsprog de bedste betingelser for at lære, eller vil du bare gerne opdateres med nyeste forskning på området?

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 23. marts 2021
Kl. 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

En uge inden kursets afholdelse

Pris

895,00 kr.
Gratis under abonnement

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

På kurset om dansk som andetsprog stiller vi skarpt på, hvordan praktikere kan understøttes med evidensbaseret viden om de bedste overordnede metoder til undervisning i andetsprogstilegnelse og sproglig udvikling for tosprogede elever.
Evidens viser, at tosprogede elever får størst muligt udbytte af skolens undervisning, hvis den fagprofessionelle supplerer egne foretrukne metoder med de elementer som forskning peger på som effektive.
I indføres i teorien omkring sprogtilegnelse, hvorefter vi dykker ned i tre væsentlige punkter, der skal skabes systematik for, og sættes i spil med egen praksis for at skabe den ønskede effekt.

Hvordan identificeres og afdækkes elevernes sprogstøttebehov helt konkret?

Hvordan organiseres undervisning og understøttelse af elevens behov i praksis gennem ændrede metoder og konkrete tiltag.

Hvordan sker en evaluering/vurdering og løbende justering af praksis?

Mål
At klæde lærerne på til at understøtte deres DSA-elever i den daglige undervisning.

Målgruppe
Lærere, der har elever med dansk som andetsprog i deres undervisning.

Underviser
Lisbeth Hædersdal, læringskonsulent

Kursusnummer
119441

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU Bornholm sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne og håndsprit.

Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås. Reglen om ti personer gælder ikke i forbindelse med undervisning, men alle skal bære mundbind på gang- og fællesarealer. Pt. er det et krav, at der anvendes mundbind, hvis vi ikke kan overholde afstandskrav på 1 m, hvilket vi bestræber os på så vidt muligt.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00