Gå til indhold
Søg

Billedkunstfagets dag 2021

Kom og få indsigt i kunstens mangfoldige udtryksformer med udgangspunkt i den aktuelle kunstudstilling på ARKEN.

Praktisk information

Dato

Fredag d. 4. juni 2021
Kl. 09.00 - 15.30

Tilmeldingsfrist

04/05/2021

Pris

1.400 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

KURSET ER FLYTTET FRA FREDAG D. 19/3 TIL FREDAG D. 4/6!
Billedkunsten skaber oplevelser, følelser og reflektioner, og den provokerer, når kendte værker bliver sat ind i nye sammenhænge. Det giver nye idéer til undervisningen. Kom og få indsigt i kunstens mangfoldige udtryksformer med udgangspunkt i den aktuelle kunstudstilling på ARKEN. Du bruger udstillingen og får selv fingrene i materialerne og skaber nye udtryk.

Kom og få indsigt i kunstens mangfoldige udtryksformer med udgangspunkt i den aktuelle kunstudstilling på ARKEN. Du bruger udstillingen og får selv fingrene i materialerne og skaber nye udtryk.

Program udsendes og offentliggøres på kp.dk i marts 2021.

NB: Prisen er vejledende. Endelig pris fastsættes når programmet offentliggøres!

 

Målgruppe
Billedkunstlærere og pædagoger

Kursusnummer
CFU119003

Coronainformation

19. januar 2021
Al undervisning med fysisk fremmøde på videregående uddannelser omlægges til digitalt format – det gælder også for CFU. Vi håber at kunne afholde vores kurser som planlagt fra marts 2021.

Vi håber, dette igen bliver gældende fra 1. marts 2021
På Københavns Professionshøjskole afholder CFU sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne, håndsprit og mundbind, såfremt det er relevant. Rengøringen er intensiveret, så der rengøres kontaktpunkter to gange dagligt. Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås. Reglen om ti personer gælder ikke i forbindelse med undervisning, men alle skal bære mundbind på gang- og fællesarealer.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00