Gå til indhold
Søg

Billedkunst – valgfag og prøve

Mangler du inspiration til din undervisning i valgfaget billedkunst? Og har du brug for overblik over og gode råd til prøven? Så er dette kursus noget for dig. Vi ser på, hvordan nye Fælles Mål, læseplan og undervisningsvejledning er tænkt, og du får en gennemgang af prøven og idéer til, hvordan du kan tilrettelægge undervisningen, så eleverne bliver klædt på til prøven.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Fredag d. 8. oktober 2021
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

10/09/2021

Pris

1.400 kr. inkl. forplejning

Kursusbeskrivelse

Få inspiration, overblik og gode råd til din undervisning og prøven i valgfaget billedkunst.

Hvordan er de nye Fælles Mål, læseplanen og undervisningsvejledningen tænkt, og hvad forventes der? Vi arbejder med eksempler og erfaringer fra valgfagsforløb i praksis og udvikler idéer til tematisk billedkunstundervisning. Vi ser også på eksempler på elevarbejder fra forsøgsprøver i billedkunst som valgfag.

Hvordan er prøven skruet sammen, og hvordan kan undervisningen tilrettelægges, så eleverne bliver klædt på til prøven? Vi gennemgår prøvebekendtgørelsens vurderingskriterier og ser på censor og eksaminators rolle.

Kurset vil veksle mellem oplæg og gruppearbejde.

Mål:
Du får inspiration og konkrete idéer til din undervisning i valgfaget billedkunst og bliver klædt på til at føre til prøve.

Målgruppe
Billedkunstlærere

Undervisere
Lykke Østrup Andersen, Folkeskolelærer og Susanne Skou Kristensen, adjunkt på læreruddannelsen i billedkunst, Master i formgivning, kunst og håndværk

Kursusnummer
CFU219020

Annette Bøgh Holtov

Adm. medarbejder

+45 41 89 74 11

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00