Gå til indhold
Søg

Billedkunst – valgfag og prøve

Mangler du inspiration til din undervisning i valgfaget billedkunst? Og har du brug for overblik over og gode råd til prøven? Så er dette kursus noget for dig. Vi ser på, hvordan nye Fælles Mål, læseplan og undervisningsvejledning er tænkt, og du får en gennemgang af prøven og idéer til, hvordan du kan tilrettelægge undervisningen, så eleverne bliver klædt på til prøven.

Praktisk information

Dato

Fredag d. 8. oktober 2021
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

10/09/2021

Pris

1.400 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Få inspiration, overblik og gode råd til din undervisning og prøven i valgfaget billedkunst.

Hvordan er de nye Fælles Mål, læseplanen og undervisningsvejledningen tænkt, og hvad forventes der? Vi arbejder med eksempler og erfaringer fra valgfagsforløb i praksis og udvikler idéer til tematisk billedkunstundervisning. Vi ser også på eksempler på elevarbejder fra forsøgsprøver i billedkunst som valgfag.

Hvordan er prøven skruet sammen, og hvordan kan undervisningen tilrettelægges, så eleverne bliver klædt på til prøven? Vi gennemgår prøvebekendtgørelsens vurderingskriterier og ser på censor og eksaminators rolle.

Kurset vil veksle mellem oplæg og gruppearbejde.

Mål:
Du får inspiration og konkrete idéer til din undervisning i valgfaget billedkunst og bliver klædt på til at føre til prøve.

Målgruppe
Billedkunstlærere

Undervisere
Lykke Østrup Andersen, Folkeskolelærer og Susanne Skou Kristensen, adjunkt på læreruddannelsen i billedkunst, Master i formgivning, kunst og håndværk

Kursusnummer
CFU219020

Annette Bøgh Holtov

Adm. medarbejder

+45 41 89 74 11

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00