Gå til indhold
Søg

Aktuelle Lehrmittel ins Spiel bringen

Tilbydes online via streaming.
Interesse for tysk er afgørende for, at eleverne bliver dygtige til faget. Veje til at skabe engagementet hos eleverne er bl.a. at bruge vedkommende læremidler og de måder, du bruger dem på. Tag med på opdagelse i læremidlernes univers. Hvad kan du låne og streame fra CFU, og hvordan kan materialerne bruges i tyskundervisningen?

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 18. marts 2021
Kl. 12.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

En uge inden kursets afholdelse

Pris

825,00 kr.
Gratis under abonnement

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Deltagerne præsenteres for nyeste bøger, film og tv-udsendelser og ideer til, hvordan de kan være afsæt for mundtlig- og skriftlig kommunikation og kulturformidling.

Kurset er en enestående mulighed for at blive helt opdateret på, hvordan de læremidler, CFU tilbyder, kan bruges til lave en engagerende og faglig relevant tyskundervisning. Hvordan kan læremidlerne og den måde, de bruges på, spille en rolle ift. fx mundtlighed, differentiering og læringslyst?

På kurset vil vi veksle mellem input, drøftelser og hands-on ideer og ideudveksling i relation til praksis.

OBS! Medbring PC eller iPad.

Mål
At deltagerne får indblik i læremidler til tyskfaget.

Målgruppe
Tysklærere i 7.-10. klasse.

Underviser
Christina Hellensberg, pædagogisk konsulent

Kursusnummer
119400

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU Bornholm sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne og håndsprit.

Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås. Reglen om ti personer gælder ikke i forbindelse med undervisning, men alle skal bære mundbind på gang- og fællesarealer. Pt. er det et krav, at der anvendes mundbind, hvis vi ikke kan overholde afstandskrav på 1 m, hvilket vi bestræber os på så vidt muligt.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00