Gå til indhold
Søg

CFU-online

Brug for inspiration til årsplanlægningen – eller skolens PLC?

Kunne du godt bruge nogle friske input til din årsplanlægning? Eller er du nysgerrig efter at høre om teknologiforståelse, makerspaces, nye læringsrum og brugen af digitale læremidler og teknologier i undervisningen?

Så lad dig inspirere med CFU-online – 18 forskellige gratis webinarer i maj/juni:

    • Hør CFU’s fagkonsulenter fortælle om aktuelle læremidler – bøger, e-bøger, film, tv og konkrete materialer – som du kan låne og streame på mitCFU.
      Der er noget for alle: dansk, matematik, engelsk, tysk, fransk, naturfag, historie og samfundsfag.
    • Se med, når Future Classroom Labs konsulenter fortæller om, hvordan de arbejder med teknologiforståelse, læringszoner og digitale læremidler. Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål ift. egne problemstillinger.

Tip dine kolleger, og ‘tag afsted’ sammen ☕😃 – indtil da kan I gå på opdagelse på CFU’s inspirerende fagsider og hos Future Classroom Lab.

Dansk

Vi inviterer til tre gratis eftermiddagswebinarer, hvor du bliver præsenteret for de spændende nye bøger, e-bøger, tv-udsendelser og spillefilm til danskfaget til hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling, som du kan låne på mitcfu.dk til dine elever.

Matematik

Kom og deltag i vores faglige inspirationseftermiddag for matematikfaget, hvor vi fortæller om nogle af de nyeste læremidler, som kan inspirere din matematikundervisning.
Vi tager på dagen fat i en bred vifte af områder inden for matematikfeltet, fx robotter i matematikundervisning, bevægelse i undervisningen (med udgangspunkt i konkrete læremidler, man kan låne via mitcfu.dk), digitale muligheder i matematik samt mange andre pointer.

Sprog

Vi præsenterer dig for de bøger, materiale-sæt, tv-udsendelser og spillefilm, som du kan låne på mitcfu.dk til dine elever. Du får også et lille indblik i fagsiden og mulighed for at stille korte spørgsmål til det, webinaret har fokus på.

Historie og samfundsfag

Få inspiration til din årsplan i historie og samfundsfag. Du bliver præsenteret for de nyeste læremidler til brug i en realistisk, fagdidaktisk sammenhæng.

Naturfag

Du får et kort brushup på naturfagseksamen, så du ved, hvad der skal arbejdes med i udskolingen. Du bliver også præsenteret for diverse portaler, materialer fra CFU samt forslag til, hvordan fællesfaglige fokusområder kan skrues sammen.

Du får en opdatering på de nyeste materialer, både bøger og portaler. Du bliver præsenteret for forslag til årsplaner, brug af materialesæt fra CFU samt gode idéer til at inddrage dansk- og matematikfaglige kompetencer i din naturfagsundervisning. Lad os sammen diskutere STEM, og hvordan teknologi og engineerprocessen kan blive en del af elevernes kompetenceudvikling.

FutureClassroomLab (læringscenter og it)

Se med, og få vejledning i udviklingen af jeres PLC. Vi vejleder i alt om teknologiforståelse, opbygningen af makerspaces, udviklingen af nye typer læringsrum og brugen af digitale læremidler og værktøjer i undervisningen. Vi starter med et kort oplæg om vores områder og om, hvordan vi arbejder med teknologiforståelse, læringszoner og digitale læremidler. Derefter vejleder vi med udgangspunkt i jeres problemstillinger og spørgsmål.

Hvis I ikke har mulighed for at deltage i vores to webinarer, er I velkomne til at kontakte en af Future Classroom Labs konsulenter – så finder vi et andet tidspunkt til jer.